ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΝΑΣΙΚΑ

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΝΑΣΙΚΑ

nasikasΜε αφορμή την ανατολή του νέου χρόνου, στέλνω μέσα από την καρδιά μου τις πιο θερμές και ειλικρινείς ευχές, για καλή νέα χρονιά γεμάτη αγάπη, υγεία, αλληλεγγύη και προσωπική προκοπή στον καθένα σας ξεχωριστά.

Αφήνοντας πίσω μας το 2014, μια πολλαπλά επιβαρυμένη χρονιά για τον τόπο μας και για τον καθένα ξεχωριστά, με μια πολύ δύσκολη καθημερινότητα για όλους, υποδεχόμαστε το 2015 με την προσδοκία μιας καλύτερης χρονιάς.

Οι περιστάσεις απαιτούν, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες και με συλλογικότητα, αλληλεγγύη κι αισιοδοξία να δημιουργήσουμε κοινωνικές συνθήκες άξιες της ιστορικής πορείας του τόπου μας.
Να μετατρέψουμε με ενότητα και κοινωνική συνοχή, τα οικονομικά εμπόδια σε δύναμη δημιουργίας για ένα καλύτερο αύριο.
Η Δημοτική Αρχή, παρά τα προβλήματα, που όλοι βιώνουμε, παρά τις καθημερινές δυσκολίες, αγωνίζεται αταλάντευτα και με όσες δυνάμεις διαθέτει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, πλάι στον πολίτη και ειδικά δίπλα στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.
Με προσήλωση στους στόχους που θέσαμε ξεκινώντας, ο Δήμος μας θα εξακολουθήσει την προσπάθεια ουσιαστικής και ποιοτικής ανάπτυξης και προόδου και αποτελεσματικών λύσεων στα προβλήματα των πολιτών, όλων των δημοτικών διαμερισμάτων.
Ιδιαίτερα οι σκέψεις μας και οι ευχές μας συναντούν τους συνανθρώπους μας, που το έχουν περισσότερο ανάγκη αυτή την δύσκολη εποχή. Είμαστε πάντα δίπλα τους.
Για όλους αυτούς τους λόγους θέλω να στείλω σήμερα ένα μήνυμα αισιοδοξίας σε όλες και όλους. Η κατάσταση είναι δύσκολη, αλλά με σκληρή δουλειά και προσήλωση στους στόχους μας , είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε.
Στις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς το μήνυμα της αγάπης παραμένει πάντα διαχρονικό και αληθινό. Το ίδιο και οι ελπίδες των ανθρώπων για ένα καλύτερο αύριο.
Όλοι μαζί ενωμένοι, να αφουγκραστούμε ο ένας τον άλλον, να αντιμετωπίσουμε μαζί τις αγωνίες μας, να κάνουμε ότι μπορούμε για τους συμπολίτες μας, να συμμετέχουμε στον κοινό αγώνα για τον τόπο μας,
Εύχομαι πάνω από όλα υγεία σε όλους. Η καινούρια χρονιά , να αποτελέσει την αφετηρία μιας δημιουργικής περιόδου, που θα εκπληρώσει τους στόχους μας για ένα αύριο πιο αισιόδοξο και ευοίωνο.
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά