Ομόφωνο ΟΧΙ από το Δ.Σ Ρήγα Φεραίου στην καύση κοκκοποιημένου ελαστικού

Ομόφωνο ΟΧΙ από το Δ.Σ Ρήγα Φεραίου στην καύση κοκκοποιημένου ελαστικού

dimarxeio
Φρένο στην καύση κοκκοποιημένου ελαστικού ως καύσιμο για λογαριασμό της Θεσσαλικής Ασβεστοποιίας – Cao Hellas Α.Β.Ε.Ε., που βρίσκεται στη Β΄ ΒΙ.ΠΕ Βόλου από το δημοτικό συμβούλιο Ρήγα Φεραίου.
Ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Ρήγα Φεραίου κατά της έγκρισης της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για τη χρήση κοκκοποιημένου ελαστικού ως καύσιμο Ασβεστοποιίας.
Ειδικότερα στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ρήγα Φεραίου που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Παρασκευή τέθηκε το θέμα της χρήσης κοκκοποιημένου ελαστικού ως καύσιμο της Θεσσαλικής Ασβεστοποιίας – Cao Hellas Α.Β.Ε.Ε., που βρίσκεται στη Β΄ ΒΙ.ΠΕ Βόλου.
Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ρήγα Φεραίου με ομόφωνη απόφαση αρνήθηκε την έγκριση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για τη χρήση κοκκοποιημένου ελαστικού ως καύσιμο της Ασβεστοποιίας, εκφράζοντας έτσι σαφή και τεκμηριωμένη άποψη προς όφελος όλης της περιφέρειας του Δήμου Ρήγα Φεραίου και των δημοτών, καθότι η διαδικασία θεωρείται επιβλαβής για το περιβάλλον και την υγεία των κατοίκων της περιοχής.