Πρόγραμμα διανομής φρούτων στο Δήμο Ρήγα Φεραίου

Πρόγραμμα διανομής φρούτων στο Δήμο Ρήγα Φεραίου

frouta
Συνεχίζεται το πρόγραμμα διανομής φρούτων που υλοποιείται από το Δήμο Ρήγα Φεραίου, την Ευρωπαϊκή Ένωση και τους συνεργαζόμενους συνεταιρισμούς παραγωγών.
Η διανομή φρούτων (πορτοκάλια-μανταρίνια-μήλα-ακτινίδια και άλλα) σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας κ. Τριαντάφυλλο Γκογκινούδη γίνεται σε όλα τα δημοτικά διαμερίαματα του Δήμου.  Έχουν διανεμηθεί έως τώρα γύρω στους 280 τόνους φρούτων σε όλα τα σχολεία του Δήμου αλλά και στους δημότες.
Τους δύσκολους αυτούς καιρούς για τη χώρα και τους δημότες μας ο Δήμαρχος κ. Νασίκας και η Δημοτική αρχή προσπαθεί να βρει τρόπους ώστε να μειωθεί η απώλεια εισοδήματος για όλους τους κατοίκους. Θα συνεχίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να προσπαθούμε  για τη βελτίωση της καθημερινότητας τουλάχιστον αλλά και για τον προγραμματισμό διαφόρων έργων, παρ΄όλες τις πενιχρές οικονομικές δυνατότητες του Δήμου. Προτεραιότητα έχουν τα σχολεία κι έπειτα όλοι οι συνδημότες μας.
Η διανομή γίνεται την ίδια μέρα σε όλα τα τοπικά διαμερίσματα από το Βένετο έως  το Ελευθεροχώρι  και αξίζει να πούμε ότι αυτό είναι το αποτέλεσμα της υπερπροσπάθειας των λίγων υπαλλήλων του Δήμου.
Η δημοτική αρχή ενόψει των Χριστουγέννων εύχεται σε όλους τους δημότες Χρόνια Πολλά.