Μήνυμα κατά της υπογεννητικότητας και βραβεύσεις μητέρων στην επετειακή εκδήλωση του ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ρήγα Φεραίου

Μήνυμα κατά της υπογεννητικότητας και βραβεύσεις μητέρων στην επετειακή εκδήλωση του ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ρήγα Φεραίου


 





Την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή κόσμου η επετειακή εκδήλωση του ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ρήγα Φεραίου με θέμα «Ένα Υγιές Παιδί», όπου βραβεύτηκαν 150 μαμάδες του Δήμου, οι οποίες γέννησαν το έτος 2017.
Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε ο υπεύθυνος του ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ρήγα Φεραίου, δημοτικός Σύμβουλος κ. Σκρίμπας Ιωάννης, όπου στον λόγο του ανέφερε: «Μετά από ένα χρόνο λειτουργίας του ΚΕΠ υγείας έχουμε να αναδείξουμε πλήθος δράσεων στο κομμάτι της πρόληψης υγείας. Σήμερα, τιμούμε τις μητέρες-γυναίκες του 2017 όπου με την γέννηση του παιδιού τους έστειλαν το δικό τους μήνυμα κατά της υπογεννητικότητας».
Στην συνέχεια το λόγο πήρε η επισκέπτρια υγείας του Κ.Υ. Βελεστίνου και Πρόεδρος της Τ.Κ. Κερασιάς, κα. Χανιώτη Αντωνία όπου αναφέρθηκε αναλυτικά στις δράσεις του ΚΕΠ Υγείας από την έναρξη λειτουργίας του έως και σήμερα.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης, κ. Καλτσογιάννης Γιώργος, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό εκ μέρους της περιφέρειας, οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ.κ. Κίτσιος Γεώργιος και Λουφόπουλος Δημήτρης, εκπρόσωπος της πρώην υπουργού κας Χρυσοβελόνη Μαρίνας, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Πάσχος Χαράλαμπος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Κουσκουρίδας Μιχάλης, Παννομάτης Κώστας, Μπατζιάκας Αθανάσιος, Μπαρτζιάλης Μαργαρίτης, Παρσάς Ευάγγελος, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αερινού κ. Μπλέτσας Κώστας, οι πολιτευτές κ. Κοκκίνης Σάκης και κα. Αντωνοπούλου Έλενα και μέλη του σωματείου αναπήρων Ν. Μαγνησίας «Ιππόκαμπος». Επίσης, το παρόν έδωσαν μέλη πολιτιστικών συλλόγων και φορέων του Δήμου μας, καθώς και ο γενικός χειρουργός κ. Μαραβέγιας Κωνσταντίνος.
Η ομιλία πραγματοποιήθηκε από τον Dr. Οικομομίδη Αλέξανδρο μοριακό βιολόγο γενετιστή. Μετά το πέρας της εκδήλωσης δόθηκαν αναμνηστικά προϊόντα περιποίησης για τις μητέρες και τα μωρά από την κλινική Κωνσταντινόπουλου. Επίσης, θα δοθεί άμεσα ειδική κάρτα υγείας από το ΚΕΠ Υγείας με δωρεάν παιδιατρικές εξετάσεις για τις μητέρες.