“Μελωδική” και “Γευστική” η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Βελεστίνο

“Μελωδική” και “Γευστική”  η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Βελεστίνο







Την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου και ώρα 18.30 πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στον Πεζόδρομο Ρήγα Φεραίου στο Βελεστίνο σε άκρως γιορτινή ατμόσφαιρα με χριστουγεννιάτικες μελωδίες, βεγγαλικά και γιορτινές γεύσεις.
Τη φωταγώγηση του δέντρου έκαναν ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, κ. Νασίκας Δημήτριος και Αντιδήμαρχος Ρήγα Φεραίου, κ. Νίκος Πρίντζος.
Τα παιδιά μπορούσαν να στείλουν το γράμμα τους στον Άγιο Βασίλη με τη βοήθεια των ταχυδρόμων-βοηθών του, να απολαύσουν γλυκίσματα τα οποία τους μοίραζε ο Άγιος Βασίλης καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης και ο κόσμος που παρευρέθηκε είχε την ευκαιρία να επιλέξει πολλές, όμορφες και διαφορετικές χειροποίητες δημιουργίες από μέλη συλλόγων και δημότες που διατίθεντο σε χριστουγεννιάτικο bazzar .
Η Μουσική Σχολή του Δήμου Ρήγα Φεραίου, υπό την καθοδήγηση του κ. Βασίλη Σαλαγά, με τους υπέροχους μικρούς μουσικούς της συνόδευσαν τη βραδιά με κάλαντα και εορταστικά τραγούδια υπό το φως πλήθος βεγγαλικών που πλημμύρισαν τον ουρανό.
Στη συνέχεια τα ηνία πήραν μέλη του συλλόγου γυναικών Βελεστίνου «ΥΠΕΡΕΙΑ ΚΡΗΝΗ» που σε συνεργασία με γυναίκες από το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι του Δήμου Ρήγα Φεραίου διοργάνωσαν διαγωνισμό γλυκού κατακλύζοντας τον Πεζόδρομο με γλυκιές και νόστιμες αλχημείες που μπορούσαν οι παρευρισκόμενοι, μικροί και μεγάλοι, να κεραστούν και να δοκιμάσουν. Νικήτρια του διαγωνισμού μετά από κλήρωση όλων των διαγωνιζόμενων γυναικών, καθώς όλες κατέπληξαν με τις δημιουργίες τους, αναδείχθηκε η κα. Άντζελα Ιατροπούλου, στην οποία δόθηκε δώρο από το Δήμο.
Λόγω απουσίας της απέστειλε χαιρετισμό και ευχές η Υφυπουργός Οικονομικών και βουλευτής Ν. Μαγνησίας, κα. Παπανάτσιου Κατερίνα.
Ο Αντιδήμαρχος Ρήγα Φεραίου, κ. Νίκος Πρίντζος προλόγισε την εκδήλωση λέγοντας «Η σημερινή εκδήλωση αποτελεί την έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Ρήγα Φεραίου. Εύχομαι σε όλους σας καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές με υγεία, και ό,τι καλύτερο στον καθένα σας ξεχωριστά και του χρόνου να είμαστε πάλι εδώ».
Ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, κ. Νασίκας Δημήτρης, ευχήθηκε στον κόσμο λέγοντας «Καλά Χριστούγεννα σε όλους, η νέα χρονιά να φέρει υγεία, ευτυχία, προκοπή, δημιουργικότητα και πολλά χαμόγελα. Οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου μας αφορούν τόσο τους μεγάλους όσο και τους μικρούς δημότες μας και στόχο έχουν να δημιουργήσουν ατμόσφαιρα ξεγνοιασιάς και προσελκύσουν τον κόσμο να παραμείνει και να στηρίξει τον τόπο μας σε μια περίοδο δύσκολης οικονομικής συγκυρίας. Με τη συμμετοχή όλων, συλλόγων και σχολείων στη διοργάνωση των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στέλνουμε μήνυμα εθελοντισμού και συνεργασίας».
Τις ευχές τους έδωσαν ο περιφερειακός σύμβουλος και Πρόεδρος της ΕΚΠΟΛ, κ. Χατζόπουλος Βασίλης και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βελεστίνου κ. Παπατόλιας Γεώργιος.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο περιφερειακός σύμβουλος και Πρόεδρος της ΕΚΠΟΛ, κ. Χατζόπουλος Βασίλης , οι Αντιδήμαρχοι Δήμου Ρήγα Φεραίου κκ. Χατζής Σταύρος και Παπαϊωάννου Ιωάννης, οι δημοτικοί σύμβουλοι, κ.κ Χατζοπούλου-Παπανικολάου Βασιλική, Παλληκάρης Δημήτρης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βελεστίνου, κ. Παπατόλιας Γεώργιος, ο Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βελεστίνου, κ. Κολοκοτρώνης Χρήστος, οι πρώην Δήμαρχοι Φερών κ.κ Καζάς Δημήτρης και Γεροβασίλης Γαρύφαλλος.
Συμμετείχαν ο Σύλλογος Γυναικών Βελεστίνου «Υπέρεια Κρήνη», ο σύλλογος Νεολαίας Βελεστίνου «ΕΝΟΔΙΑ», το ΕΠΑΛ Βελεστίνου, το 2ο δημοτικό σχολείο Βελεστίνου, το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι του Δήμου και η κα. Νεκταρία Παπαδανιήλ.