Συντήρηση Αγροτικών Οδών και Καθαρισμός Χαντακίων από το Δήμο Ρήγα Φεραίου

Συντήρηση Αγροτικών Οδών και Καθαρισμός Χαντακίων από το Δήμο Ρήγα Φεραίου


Επισκευές Αγροτικής Οδοποιίας και καθαρισμό χαντακίων σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου πραγματοποιεί ο Δήμος Ρήγα Φεραίου. Συγκεκριμένα πρόκειται για εργασίες συντήρησης Αγροτικών Οδών που καταστράφηκαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα του χειμώνα και καθαρισμοί χαντακίων.
Οι καθαρισμοί αφορούν ρέματα σε όλα τα χώρια του Δήμου. Σχετικά με την Αγροτική Οδοποιία θα γίνουν συντηρήσεις στις Δημοτικές Ενότητες Φέρων, Κάρλας και Κεραμιδίου σε δρόμους συνολικού μήκους ανά Ενότητα 40, 27 και 5 km αντίστοιχα.
Ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, κ. Δημήτρης Νασίκας δήλωσε σχετικά «Έχουμε ξεκινήσει εργασίες συντήρησης δρόμων και καθαρισμού χαντακίων, ώστε να καλυφθούν όλες οι ζημίες που προκλήθηκαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα και δυσχεραίνουν την κυκλοφορία οχημάτων και πεζών στο Δήμο μας. Υπολογίζουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα να αποκατασταθούν πλήρως όλες οι φθορές και οι καταστροφές που δημιουργήθηκαν».
Ο Αντιδήμαρχος Ρήγα Φεραίου, κ. Σταύρος Χατζής τόνισε « Είναι μια διαδικασία που ξεκίνησε από το καλοκαίρι με δικά μας μηχανήματα και καθαρίστηκαν πάρα πολλά ρέματα σε όλους οικισμούς του Δήμου. Μας. Υπήρχαν, όμως σημεία όπου δεν μπορούσαμε να παρέμβουμε και μισθώσαμε μηχανήματα. Έχουμε ήδη προχωρήσει σε καθαριότητα ρεμάτων που βρίσκονται εντός του Βελεστίνου, την επόμενη εβδομάδα θα πάμε Ριζόμυλο και στη συνέχεια Στεφανοβίκειο και Κανάλια».