Ευχαριστήριο Μήνυμα της Αντιπροέδρου του ΝΠΔΔ Δήμου Ρήγα Φεραίου, κα. Βασιλικής Παπανικολάου Χατζοπούλου

Ευχαριστήριο Μήνυμα της Αντιπροέδρου του ΝΠΔΔ Δήμου Ρήγα Φεραίου, κα. Βασιλικής Παπανικολάου Χατζοπούλου


Με αφορμή την γιορτή λήξης των ΚΔΑΠ του Δήμου Ρήγα Φεραίου που έγινε την Κυριακή 10 Ιουνίου 2018 στο δημοτικό διαμέρισμα του Ριζομύλου η οποία σφραγίζει και το τέλος της σχολικής χρονιάς, αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τις από καρδιάς ευχαριστίες μου σε όλους όσους εργάστηκαν και συνέβαλαν στη αρμονική λειτουργία των ΚΔΑΠ καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου.
Ιδιαίτερα ευχαριστώ τους εκπαιδευτικούς  που ακούραστα και πιστοί στα καθήκοντά τους έδωσαν στα παιδιά μας γνώσεις και εμπειρίες που θα τα συντροφεύουν για την υπόλοιπη ζωή τους. Σε αυτούς τους ανθρώπους που με στήριξαν και με τη δύναμη της ψυχής τους ενωμένοι καταφέραμε, παρά τα προβλήματα που εσκεμμένα και κακοπροαίρετα κάποιοι δημιούργησαν, να ολοκληρώσουμε με επιτυχία την δράση των κέντρων δημιουργικής απασχόλησης για ακόμη μια χρονιά.
Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου, κ. Νασίκα Δημήτρη, τους αντιδημάρχους, την τεχνική υπηρεσία του δήμου και όλους τους υπαλλήλους, για την άριστη συνεργασία που  είχαμε και για την βοήθειά τους στο έργο μου.
Εύχομαι σε όλους καλές διακοπές, ξεκούραση και  ανάκτηση δυνάμεων και με χαρά να ανταμώσουμε και πάλι με τη νέα σχολική χρονιά.