Παραμυθένια η τελετή λήξης των ΚΔΑΠ του Δήμου Ρήγα Φεραίου

Παραμυθένια η τελετή λήξης των ΚΔΑΠ του Δήμου Ρήγα Φεραίου













 
Εντυπωσιακή η τελετή λήξης των ΚΔΑΠ του Νομικού Προσώπου του Δήμου Ρήγα Φεραίου που έλαβε χώρα την Κυριακή 10 Ιουνίου 2018 στη Κεντρική Πλατεία του Ριζομύλου. Συμμετείχαν παιδιά από όλα τα τμήματα των ΚΔΑΠ του Δήμου και παρουσίασαν μία εκπληκτική μουσικοχορευτική παράσταση με θέμα «Το νησί των θησαυρών».
Με το ταλέντο των παιδιών να ξεχειλίζει, παρουσιάστηκαν χορογραφίες με τη σκηνή να γεμίζει γοργόνες, παπαγάλους, πειρατές οι οποίοι αναζητούσαν το χαμένο θησαυρό και προσπαθούσαν να τον κλέψουν από τους φύλακες του. Τα παιδιά με τα χαμόγελα και την ευχάριστη διάθεση τους μέσα από την παράσταση έδειξαν στον κόσμο ότι ο πραγματικός θησαυρός δεν κρύβεται σε ένα σεντούκι με χρυσό και χρήματα αλλά στην οικογένεια, στους φίλους, στους ανθρώπους γύρω μας και στις απλές καθημερινές απολαύσεις, όπως σε ένα νόστιμο φαγητό.
Στην εκδήλωση συμμετείχε η μουσική δημοτική σχολή, η οποία μαζί με τα παιδιά των ΚΔΑΠ παρουσίασαν ένα όμορφο μουσικό πρόγραμμα με τραγούδια αγαπημένα όλων.
Στους μαθητές των ΚΔΑΠ δόθηκαν αναμνηστικοί έπαινοι για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα τη χρονιά που πέρασε.
Στο τέλος μοιράστηκαν εδέσματα φτιαγμένα από τους γονείς των παιδιών, στους παρευρισκομένους και αναμνηστικά δωράκια φτιαγμένα από τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς των ΚΔΑΠ.
Χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, κ. Δημήτρης Νασίκας, ο οποίος αναφέρθηκε στην ουσιαστική δουλειά που γίνεται κάθε χρόνο από τους δασκάλους των ΚΔΑΠ, ευχαρίστησε τα παιδιά, τους γονείς, τους δασκάλους, όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης και την Αντιπρόεδρο του ΝΠΠΔ Δήμου Ρήγα Φεραίου, κα. Βασιλική Παπανικολάου –Χατζοπούλου που αποτελεί την ψυχή της λειτουργίας των ΚΔΑΠ και αναφέρθηκε στην εξέλιξη των εργασιών κατασκευής πιστοποιημένων παιδικών χαρών σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα.
Επίσης, ο περιφερειακός σύμβουλος, κ. Γιώργος Κίτσιος, εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Θεσσαλίας απηύθυνε χαιρετισμό  συνεχάρη τους διοργανωτές της εκδήλωσης και τους μικρούς πρωταγωνιστές αυτής, τα παιδιά.
Η Αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ Ρήγα Φεραίου, κα. Βασιλική Παπανικολάου-Χατζοπούλου δήλωσε:« Ολοκληρώνεται σήμερα η φετινή λειτουργία των ΚΔΑΠ με μία μοναδική μουσικοχορευτική παράσταση που δημιουργήθηκε από τα παιδιά και τους δασκάλους του, τους οποίους και ευχαριστώ για την άριστη συνεργασία μας και το αποτέλεσμα που δικαιώνει την προσπάθεια όλης της χρονιάς. Η αποζημίωση μας είναι τα χαμόγελα των παιδιών που βλέπουμε σήμερα αλλά και η ικανοποίηση των γονιών για όσα τα ΚΔΑΠ του Δήμου μας προσφέρουν στα παιδιά».
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, κ. Δημήτρης Νασίκας, οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ.κ Γιώργος Κίτσιος, Αθανάσιος Λιούπης και Δημήτρης Λουφόπουλος, ο Αντιδήμαρχος, κ. Νίκος Πρίντζος, οι πρώην Αντιδήμαρχοι, κ.κ. Γιάννης Κορώνας και Δημήτρης Παλληκάρης, η Αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ Δήμου Ρήγα Φεραίου, κα. Βασιλική Παπανικολάου-Χατζοπούλου, οι δημοτικοί σύμβουλοι, κ.κ. Χρήστος Παπαρούνας και Θανάσης Βλάχος, ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας, κ. Απόστολος Παπαϊωάννου, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Ριζομύλου, κ. Γιώργος Ιβανούδης, ο τοπικός σύμβουλος, κ. Γιώργος Θεοχάρης, εκπρόσωποι τοπικών συλλόγων και πλήθος κόσμου.